Ønsker du å ta dine første skritt inn i markedsføringsverdenen, eller å utvide din eksisterende kompetanse? Enten du er gründer i et spirende oppstartsselskap, leder et prosjekt i en større organisasjon, eller rett og slett er nysgjerrig på markedsføringens rolle i dagens forretningslandskap, er dette kurset for deg.

I dagens digitaliserte verden er en sterk online tilstedeværelse uunnværlig for enhver bedrift. Faktum er at de fleste kjøpsprosesser nå starter på nettet. Vårt kurs tar for seg grunnleggende prinsipper for digital markedsføring, med en universell tilnærming som gjør det relevant for alle bransjer.

Kurset vil gi deg den nødvendige forståelsen av hvordan du kan være synlig og engasjerende i digitale kanaler, hvordan du kan bygge sterke relasjoner med dine kunder, og hvordan du kan drive virksomheten din fremover gjennom effektive online markedsføringsstrategier.

Målgruppe:

Dette kurset er ideelt for enhver som ønsker å dykke dypere inn i markedsføringsfaget, med et spesielt fokus på digital markedsføring. Det passer for gründere som står i startgropen av sine egne bedrifter, for prosjektledere i større organisasjoner som ønsker å forbedre deres digitale markedsføringsferdigheter, og for alle som er nysgjerrige på markedsføringsrollen.

Deltakerforutsetninger:

Det er ikke krav til særskilte forkunnskaper for å delta på kurset.

Læringsmål:

Deltakeren skal på bakgrunn av opparbeidet kunnskap kunne forstå hvordan de kan kartlegge markedet ved hjelp av markedsundersøkelser, og hvordan de kan sette opp en plan for ulike markedsaktiviteter. De vil også forstå hvordan kundens behov og atferd påvirker kjøpsprosessen, og hvordan markedssegmentering kan brukes for å nå ut til forskjellige kundegrupper.

Kurset gir deltakerne innsikt i digital markedsføring og hvordan de kan nå ut til sin målgruppe gjennom dette mediet. De vil lære om søkemotoroptimalisering (SEO) og betal-per-klikk (PPC) reklame, samt hvordan sosiale medier kan brukes effektivt i markedsføringsstrategien.

I tillegg vil kursdeltakerne få forståelse for viktigheten av regler og retningslinjer, som GDPR, i forbindelse med markedsføring og kundedatabehandling.

Kursinnhold:

  • Markedsplan og -undersøkelser
  • Kundeatferd og -segmentering
  • Markedssegmentering
  • Digital markedsføring
  • Sosiale medier
  • GDPR


Praktisk informasjon:

Teoretisk opplæring fra FIDL: Den teoretiske opplæringen foregår som spill via app på telefon eller nettbrett, og kan også tas på PC og Mac. I tillegg til spillet, vil man ha tilgang til et interaktivt kompendium hvor man har mulighet til å fordype seg ned i teorien. Du har tilgang til kurset i 12 måneder fra bestillingsdato.

Pris:

Ta kontakt for større bestillinger!