FIDL HUB: Administrasjon

Vi lanserer FIDL HUB - Vårt nyutviklede administrasjonssystem for deg som skal organisere opplæring!

Vi lanserer FIDL HUB - Vårt nyutviklede administrasjonssystem for deg som skal organisere opplæring!

“HUB” brukes ofte i forbindelse med ordet knutepunkt, og det er nettopp det FIDL HUB er. Nå kan du enkelt følge læringsløpet til deltakeren fra start til slutt med vårt nye administrasjonssystem.

Planlegging

Tilpass egne læringsløp ved å kombinere ulike kursmoduler fra FIDLs kursportefølje. I løpet av første halvår vil du også kunne inkludere egne moduler, for eksempel klasseromsundervisning, webinar, praktisk trening, eller prøver. På den måten vil du kunne planlegge alt av opplæring på ett og samme sted.

Oppfølging

Det skal være enkelt å følge opp deltakerne. Med FIDL HUB er du til enhver tid oppdatert over deltakernes progresjon slik at du best mulig kan følge opp hver enkelt. Du kan også sette en frist på gjennomføring av læringsaktivitetene så vil FIDL HUB automatisk følge opp deltakerne for å sikre at de gjennomfører før fristen.

Rapportering

FIDL HUB tilbyr rapporter over kursdeltakernes progresjon. Flere av læringsmetodene er slik at vi kan samle inn ganske detaljert data over læringsløpet. Sammenlignet med direkte tilbakemeldinger fra deltakerne, er dette unik informasjon som sier noe om hvordan det faktisk har gått.

Fordeler for bedriften

1. Rask og enkel bestilling av FIDLs kurs

2. Mulighet til å planlegge egne læringsløp

3. Kunne kombinere egen opplæring og FIDLs kursportefølje

4. Automatisk oppfølging av deltakerne

5. Full kontroll over deltakernes gjennomføring

6. Alt av opplæring og dokumentasjon på ett sted

7. Kan kobles til bedriftens system og tredjepartsløsninger

Slik kommer du i gang

For å komme i gang med FIDL HUB er det bare å kontakte oss for å få tilgang. En av våre rådgivere vil hjelpe deg med å utnytte FIDL HUB på best mulig vis. Våre rådgivere vil bistå deg i prosessen fra start til slutt, og alltid være tilgjengelig om det skulle dukke opp noe.

Dette er første versjon av FIDL HUB. Løsningen blir kontinuerlig videreutviklet basert på deres behov og ønsker. Vi har allerede planer om flere nyttige funksjoner som lanseres fortløpende.

FIDL HUB er gratis for alle kunder som benytter seg av våre kurs. Kontakt oss for å få tilgang til FIDL HUB.

Kontakt oss her.