FIDL lanserer ny app

Vi lanserer endelig vår egen FIDL app i samarbeid med teknologileverandøren, Attensi. Til nå har FIDLs kursdeltakere vært flittige brukere av Attensi sin Skills app, men kan nå bytte til FIDLs egen app med samme innlogging. I appen får deltakeren tilgang til alt av kursinnhold, spill, digitalt kompendium og kursbevis.

Morten Ulriksen er FIDLs Chief Digital Officer og har både det teknologiske og pedagogiske ansvaret i virksomheten.

- FIDL er inngangsportalen til morgendagens kursing, og egen app er en viktig del av vårt læringsunivers. Vi tilbyr læringsopplevelser med fokus på praktisk, nettbasert opplæring. Målet er å hjelpe bedrifter med å bevege seg fra den tradisjonelle e-læringen, til kurs som aktiviserer deltakeren med aktiviteter som ligner det virkelige arbeidslivet, sier Ulriksen.

Ulriksen har lang erfaring med opplæring og utdanning på universitetsnivå. Som tidligere utdanningsdirektør og lektor, er han sikker på at dette er veien å gå.

- FIDL appen tilrettelegger for at bedrifter kan få tilgang til læringsspill som muliggjør og støtter kognitiv og interaktiv læring. Denne kursformen gir et høyt læringsutbytte sammenlignet med tradisjonell e-læring, er plattformuavhengig og gir deltakeren tilgang til læring hvor- og når som helst, sier Ulriksen videre.

FIDLs læringsunivers utvikler seg og appen er en av flere spennende prosjekter fremover. Last ned appen i App Store eller Google Play. Hele kurskatalogen vår kan du sjekke ut her.