Vi er et ledende læringsselskap som spesialiserer oss på å skape moderne læringsløsninger ved å kombinere det nyeste innen teknologi og pedagogikk. Vårt team består av erfarne pedagoger, læringsdesignere og fagpersoner som arbeider sammen for å skape læringsopplevelser som motiverer, engasjerer og skaper varig læring. Siden 2020 har vi arbeidet for å revolusjonere markedet for kurs og opplæring ved å tilby de mest engasjerende og effektfulle læringsløsningene for bedrifter.

Vi vet at teknologi endrer seg raskt, og har derfor utviklet FIDL HUB, hvor alle løsningene skrus sømløst sammen. Dette gjør at vi raskt kan ta i bruk nye løsninger, og kombinere det beste fra ulike leverandører av læringsteknologi. Kursdeltaker trenger ikke forholde seg til teknologien, men kan fokusere på læring.

Vi samarbeider med markedets fremste teknologileverandører for å skape effektive og motiverende kurs, og vi tror ikke at det finnes én løsning som kan møte alles behov. Derfor er vi alltid på jakt etter den beste teknologien som kan støtte brukeren. Vi har blant annet et eksklusivt samarbeid med Attensi, et ledende selskap innen spillbasert læring.

I våre spillbaserte kurs svarer 96 % av deltakerne at de liker denne kursformen, og 89 % foretrekker den fremfor andre tradisjonelle læringsmetoder. Det er ingen tvil om at det vi gjør fungerer!

Vi går også utover det rent digitale, og samarbeider med andre kursbedrifter for å levere komplette læringskonsept som kombinerer våre digitale kurs, praktisk trening og eksempelvis klasseromsbasert opplæring. Vi utgjør den digitale delen av læringsløpet, mens våre partnerbedrifter leverer resten. Et eksempel på en blandet undervisningform er truckopplæring, hvor vårt digitale kurs brukes som erstatning for første dag med klasseromsundervisning. Dette gjør at deltakeren sparer tid og samtidig får høyt læringsutbytte på grunn av vår unike bruk av moderne teknologi og pedagogikk.

Våre tjenester

Ferdig utviklede kurs

Vi har et omfattende utvalg kurs innen ulike fagområder, blant annet innenfor sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring til bygg -og anlegg, industri, datasikkerhet, ledelse, arbeidsmiljø og HMS. Her kan du se vår kurskatalog.

Nye kurs og områder lanseres fortløpende og alle våre kurs er naturligvis utviklet i samarbeid med dyktige fageksperter. Les gjerne mer om våre spesialister her!

Konsulenttjenester

Fra idé til ferdig løsning – vi kan også bistå med hele prosessen fra kartlegging av behov, dokumentasjon, teknologiske og pedagogiske valg, kursproduksjon, og administrasjon. Alt skreddersydd for å møte din bedrifts unike behov.

Kontakt oss

Er du interessert i å lære mer, savner du noen kurs eller har en spennende kurside til noe vi kan lage sammen? For å få i gang samtalen, fyll ut dette skjemaet, vi kontakter deg innen 24 timer.

Hvem kontakter vi for oppfølging?